At Webb School of Knoxville, walls speak volumes, and our recent project aimed to amplify their brand. In the latest phase of our multi-stage endeavor, we focused on transforming the trophy wall into a stunning showcase of school pride and sophistication. We worked with McCarty Architecture who supplied the drawings, concepts and artwork!

The centerpiece of our design was a metal grid illusion on the back of the trophy wall, accented with 1/2″ thick dimensional lettering and matte acrylic featuring a translucent gradient. This combination added depth and character to the space, creating a captivating backdrop for the school’s legacy.

Installation was meticulous, with the team carefully wrapping the wall to achieve the desired effect. The green Spartan image, along with vibrant lettering, injected school spirit into the space. Even the cinder block wall received a makeover, painted in shades of gray and lime green to complement the design.

This project marked the third phase of our collaboration with Webb School, following previous successes such as a massive wall mural and bold lettering installations. Each phase has revitalized the school’s spaces, turning them into vibrant canvases that tell stories of excellence and tradition.

As we look back on this journey, we’re reminded of the power of design to transform environments and inspire communities. With each project, we’re excited to continue pushing the boundaries of creativity, creating spaces that engage, captivate, and inspire all who encounter them.